Concessie

Ook voor aanbieders van locaties een ideale partner!
De inkoopafdeling van Clear Channel Nederland is verantwoordelijk voor het aanwinnen en beheren van locaties en voor de huurcontracten van onze reclamepanelen, zowel outdoor als indoor. Wij werken hiermee samen met gemeenten, particulieren, (hoge)scholen, universiteiten, projectontwikkelaars en parkeerorganisaties.

Sinds de oprichting van Clear Channel Nederland hebben wij vele en tevens goede contacten opgebouwd met een honderdtal 'locatie-eigenaren'. Wij verzorgen immers al 20 jaar naar tevredenheid duizenden Billboards, Vensters, Abri's, Reclamemasten, CityCells, Schoolboards, Studi's en andere media door heel Nederland.

Kwaliteit en onderhoud
Wel de lusten niet de lasten. Dat is een feit als je met Clear Channel Nederland in zee gaat. Clear Channel Nederland hecht veel waarde aan kwaliteit en aan een goede uitstraling van de reclamepanelen.

Plaatsing
Clear Channel Nederland is verantwoordelijk voor de plaatsing van alle reclamepanelen. De exacte locaties van de panelen worden in overleg met u vastgesteld.

Materiaal
Alle reclamepanelen van Clear Channel Nederland, zijn vervaardigd van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Bovendien zijn de Reclamemasten en Vensters® ontworpen door toonaangevende ontwerpbureaus.

Service
Clear Channel Nederland neemt de volledige verzorging en het onderhoud van de objecten voor haar rekening. De objecten en de directe omgeving worden in onberispelijke staat gehouden. Schade, vernielingen en storingen aan de door Clear Channel Nederland geplaatste objecten worden binnen 48 uur en kosteloos door ons hersteld. Je hebt dus nergens omkijken naar.

Wisselen van uitingen
Onze medewerkers brengen afhankelijk van het medium gemiddeld om de twee weken nieuwe affiches aan. Op de aard van de uitingen zien wij nadrukkelijk toe. Alle reclameboodschappen voldoen aan de richtlijnen van de Reclame Code Commissie. Ongepaste uitingen worden niet geplaatst. Uiteraard kunnen er duidelijke afspraken gemaakt worden over affiches die je niet wilt hebben.

Milieuverantwoord ondernemen
In tijden dat het milieu een steeds grotere rol gaat spelen richt ook Clear Channel Nederland zich zo veel mogelijk op milieuverantwoord ondernemen. Denk hierbij aan verantwoord energiegebruik, vermindering en milieuverantwoorde verwerking van afval en het gebruik van recyclebaar materiaal. Ook op het gebied van energie maakt Clear Channel Nederland waar mogelijk gebruik van groene stroom, verlichting via LED-technieken en schemerschakelaars op objecten.

Op jouw verzoek kunnen wij je voorzien van referenties. Bel ons of mail ons voor meer informatie:
T. 071 - 565 29 54
info@clearchannel.nl
 

Twitter - Follow Us!

twitter_icon
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies
Accepteer Accepteer niet
Nieuwsbrief