Abri formaten

Algemene informatie
Clear Channel biedt een groot aantal Abri formaten verspreid over Nederland aan en is aanwezig in meer dan 81% van de Nederlandse gemeenten. De gemeenten met Abri’s van Clear Channel tellen meer dan 14 miljoen inwoners. Het Abri netwerk van Clear Channel is daarom onmisbaar in een landelijke Abri campagne.

De panelen van Clear Channel zijn selectief inzetbaar. Ook biedt Clear Channel een aantal slim samengestelde netwerken aan waarmee je precies dié doelgroep kan bereiken die je als adverteerder wil bereiken. Of je nu shoppers wilt bereiken op point-of-sale locaties of reizigers op weg naar hun werk. Clear Channel biedt voor iedere Abri campagne een passende oplossing.

De Abri formaten van Clear Channel zijn modern en van hoogwaardige kwaliteit. De 100% opvallende panelen zijn ’s avonds verlicht, waardoor jouw campagne er altijd uitspringt.

Facts over Abri formatenLocatieoverzicht
Clear Channel heeft als eerste en enige exploitant inzichtelijk gemaakt in welke gemeenten in Nederland aanwezig zijn. Zowel op een overzichtelijke kaart van Nederland als in een handige lijst kunnen mediaplanners en adverteerders in één oogopslag zien welke buitenreclame aanbieder in welke gemeente aanwezig is. Het overzicht toont de aanwezigheid van Abri’s en Infopanelen aan de openbare weg.

Clear Channel is de exploitant met de beste landelijke dekking met Abri’s en Infopanelen aan de openbare weg. Clear Channel is aanwezig in maar liefst 314 gemeenten van de in totaal 388 gemeenten in Nederland. In 244 van deze gemeenten is CCNL concessiehouder of is CCNL als enige exploitant aanwezig via een contract met de provincie.Downloads
- Wie zit waar? Kaart CCNL + EM + JCD
- Wie zit waar? Lijst gemeenten CCH+EM+JCD

Tarieven en Netwerken

Klik hier voor de tarieven van de Abri formaten

Aanleverspecificaties
Klik hier voor de aanleverspecificaties van de Abri formaten.

Foto's Abri formaten

Twitter - Follow Us!

twitter_icon
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies
Accepteer Accepteer niet
Nieuwsbrief