Clear Channel Nederland

Where brands meet people.
Clear Channel Nederland is dé (digital) out-of-home specialist met de nadruk op flexibiliteit, selectiviteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid en biedt voor elke adverteerder, voor elke doelstelling, voor elke doelgroep en voor elk budget een geschikte campagne.

Clear Channel is uniek. Wij beschikken over een breed portfolio dat we continu optimaliseren, innoveren en digitaliseren. We kunnen met onze diverse media op toplocaties profielen bereiken van jong tot oud, consument tot zakelijk, shopper tot cultuurliefhebber, scholier tot tweeverdiener en hondenbezitter tot autoliefhebber. Met onze geavanceerde ClearView mapping en planning tool bieden we uiterst verfijnde proximiteitsoplossingen, waarmee we onze panelen niet alleen kunnen koppelen aan point-of-sale en point-of-interest locaties, maar ook aan specifieke doelgroepen op socio-demografische, behavioral, lifestyle en consumptie kenmerken. Adverteerders kunnen hun OOH-campagne hiermee nog beter optimaliseren wat resulteert in een hogere effectiviteit, minder waste en een optimale ROI. From assets to audiences.

We creëren voor adverteerders branding en awareness, maar ook actie en activatie. Klantvriendelijkheid en meedenken met de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden diverse mediumtypen aan, indoor én outdoor, met elk hun eigen bereik, doelgroep en creatieve mogelijkheden. Dit levert voor de klant inkoopvoordelen op en wij kunnen daardoor perfect adviseren over de meest geschikte media voor elke specifieke doelgroep.

Als onderdeel van Clear Channel Outdoor, wereldleider op het gebied van innovaties in buitenreclame, weet Clear Channel Nederland als geen ander op maat gemaakte campagnes te verzorgen die resultaat opleveren. Clear Channel opereert met 590 duizend reclamepanelen in 25 landen en biedt (digitale) reclamepanelen aan op luchthavens, metro- en treinstations, in taxi’s, bussen en trams, bij winkelcentra, smartbike stations en op straat. Clear Channel heeft een maandelijks bereik van ruim 500 miljoen mensen wereldwijd.

Clear Channel Nederland biedt (digitale) Abri panelen, Billboards, Reclamemasten, Schoolboards en Studi’s aan door heel Nederland. Clear Channel biedt gegarandeerd het hoogste bereik met de beste landelijke spreiding en is ook dáár aanwezig, waar andere exploitanten niet aanwezig zijn. Of adverteerders de doelgroep lokaal of landelijk willen bereiken, duizend panelen willen inzetten of slechts één, bij Clear Channel is het allemaal mogelijk. Onze focus ligt op ontwikkelingen en innovaties op het gebied van data, digitaal en programmatic buying. Op deze manier bieden wij onze adverteerders nog effectiever campagnes gericht op de juiste doelgroep, op de juiste locaties, op het juiste moment, met het juiste bereik en de juiste boodschap.

Voor meer informatie over Clear Channel, kijk op www.clearchannel.com en www.clearchannelinternational.com.

Clear Channel Nederland is sinds 14 juli 2015 een ISO en VCA gecertificeerd bedrijf.

 

Clear Channel - 2015 from Clear Channel Nederland on Vimeo.

Twitter - Follow Us!

twitter_icon
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies
Accepteer Accepteer niet
Nieuwsbrief